Komplex jogi megoldások cégek és magánszemélyek számára.

A Düh Ügyvédi Iroda 2002-ben került megalapításra. Boutique ügyvédi irodaként elsődleges célunk, hogy személyre szabott, prémium szolgáltatásokat nyújtsunk magyar és külföldi cégek és magánbefektetők számára. 

A hazai jogi és adózási kérdésekre szakosodott irodaként kreatív megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek.

A Düh Ügyvédi Iroda fontosnak tartja a személyes bizalmon alapuló közvetlen kapcsolat kialakítását Ügyfeleivel, számukra személyre szabott, szakmailag megalapozott, megbízható jogi szolgáltatásokat nyújtva.

Ügyfeleink számára kizárólagos hozzáférést biztosítunk szakmai és kapcsolati hálózatunkhoz. 

Arra törekszünk, hogy innovatív, megvalósítható, és praktikus megoldásokat nyújtsunk a jogi és az üzleti stratégiai területek kombinálásával, ily módon lehetővé téve ügyfeleink számára, hogy legyőzzék az előttük álló kihívásokat.

 

A Düh Ügyvédi Iroda alapítójaként több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezem hazai és nemzetközi vállakozások, külföldi magánbefektetők jogi és üzleti tanácsadójaként a hazai jog területén, valamint az üzleti életben.
Ügyvédként a magánbefektetőkkel és üzletemberekkel történő együttműködés során ötvözni tudom az üzleti és jogi szakma sajátosságait.
Ügyfeleimmel céltudatosan felépített, megbízható kapcsolatomnak köszönhetően gördülékeny az együttműködés a közös célok elérésének érdekében.
Magas fokú szakmai angol és német nyelvtudással rendelkezem.
 

A Düh Ügyvédi Iroda boutique ügyvédi irodaként személyre szabott, prémium szolgáltatásokat nyújt magyar és nemzetközi cégek és magánügyfelei számára Magyarországon.


Image

 

 

A Düh Ügyvédi Iroda fontosnak tartja olyan ügyek felkarolását, amelyek az európai értékek megóvását, megtartását, népszerűsítését, valamint a kultúra terjesztését hivatottak szolgálni.

Munkánk során az alábbi szervezetekkel működtünk együtt.

 

A Cirko Film Alapítvány működteti a Cirko Gejzír Mozit, mely Magyarország egyetlen független arthouse mozija. Az alapítvány elkötelezett abban, hogy elérhetővé tegyen olyan alkotásokat, amelyek terjesztése semmilyen kereskedelmi céllal nem függ össze, s emellett a minőségi kultúra terjesztését, az európai értékek és kultúra cirkuláltatását segítik elő. A Cirko Film Alapítvány közhasznú, non-profit szervezet.

 

 

Az Idea Alapítvány szakértői csapata alternatív oktatási programok keretében segíti a gyerekeket, fiatalokat abban, hogy megbízható információkhoz jussanak. A kritikai gondolkodás és a médiatudatos hozzáállás elsajátításával lehetőségük nyílik a konkrét tények felismerésére, a tudatos médiafogyasztás gyakorlására. Az oktatási programok keretében felkészítik a hallgatókat az álhírek, fake news kiszűrésére. Az Idea Alapítvány programjai illeszkednek az iskolai oktatás keretrendszerébe.

 

Cím: 1061 Budapest, Jókai tér 1., fsz. 3.
Telefon: +36 1 413 7801
Mobil: +36 30 682 6537E-mail: office1@duhoffice.hu

Nyitva tartás:
Hétfőtől-péntekig: 9:00 - 18:00
Ügyfeleinket előzetes időpont egyeztetés alapján fogadjuk

 

  

2022. Düh Ügyvédi Iroda. Minden jog fenntartva.