A Düh Ügyvédi Iroda 2002-ben került megalapításra. "Boutique" ügyvédi irodaként elsődleges célunk, hogy személyre szabott, prémium szolgáltatásokat nyújtsunk külföldi cégek és magánbefektetők számára. 

A hazai jogi és adózási kérdésekre szakosodott irodaként kreatív megoldásokat kínál külföldi ügyfelei számára, figyelembe véve a külföldi vonatkozó jogszabályokat is. 

A Düh Ügyvédi Iroda fontosnak tartja a személyes bizalmon alapuló közvetlen kapcsolat kialakítását Ügyfeleivel, számukra személyre szabott, szakmailag megalapozott, megbízható jogi szolgáltatásokat nyújtva.

Ügyfeleink számára kizárólagos hozzáférést biztosítunk szakmai és kapcsolati hálózatunkhoz. 

Arra törekszünk, hogy innovatív, megvalósítható, és praktikus megoldásokat nyújtsunk a jogi és az üzleti stratégiai területek kombinálásával, ily módon lehetővé téve ügyfeleink számára, hogy legyőzzék az előttük álló kihívásokat.

 

A Düh Ügyvédi Iroda alapítójaként több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezem hazai és nemzetközi vállakozások, külföldi magánbefektetők jogi és üzleti tanácsadójaként a hazai jog területén, valamint az üzleti életben.

Ügyvédként a magánbefektetőkkel és üzletemberekkel történő együttműködés során ötvözni tudom az üzleti és jogi szakma sajátosságait.

Ügyfeleimmel céltudatosan felépített, megbízható kapcsolatomnak köszönhetően gördülékeny az együttműködés a közös célok elérésének érdekében.

Magas fokú szakmai angol és német nyelvtudással rendelkezem.

 

 

   
 
 

 

 

 

Nagyon fontosnak tartom olyan ügyek felkarolását, amelyek az európai értékek megóvását, megtartását, népszerűsítését, valamint a kultúra terjesztését hivatottak szolgálni.

Munkám során az alábbi szervezetekkel működtem együtt.

 

A Cirko Film Alapítvány működteti a Cirko Gejzír Mozit, mely Magyarország egyetlen önálló arthouse mozija. Elkötelezettek abban, hogy elérhetővé tegyenek olyan filmeket, alkotásokat, melyek a kisebbségek elnyomásával foglalkoznak. Tevékenysége semmilyen kereskedelmi céllal nem függ össze, célja a minőségi kultúra terjesztése, az európai értékek megóvása.

 

 

Az Idea Alapítvány szakértői csapata alternatív oktatási programok keretében segítik a gyerekeket, fiatalokat abban, hogy megbízható információkhoz jussanak. A kritikai gondolkodás és a médiatudatos hozzáállás elsajátításával lehetőségük nyílik a konkrét tények felismerésére, a tudatos médiafogyasztás gyakorlására. Az oktatási programok keretében felkészítik a hallgatókat az álhírek kiszűrésére. A program illeszkedik az iskolai az iskolai oktatás keretrendszerébe.

Kapcsolat

Cím: 1061 Budapest, Jókai tér 1., fsz. 3.
Telefon: +36 1 413 7801, +36 1 413 7802
E-mail: office1@duhoffice.hu

Nyitva tartás:
Hétfőtől-péntekig: 9:00 - 18:00
Ügyfeleinket előzetes időpont egyeztetés alapján fogadjuk