A Düh Ügyvédi Iroda fontosnak tartja olyan ügyek felkarolását, amelyek az európai értékek megóvását, megtartását, népszerűsítését, valamint a kultúra terjesztését hivatottak szolgálni.

Munkánk során az alábbi szervezetekkel működtünk együtt.

 

A Cirko Film Alapítvány működteti a Cirko Gejzír Mozit, mely Magyarország egyetlen független arthouse mozija. Az Alapítvány elkötelezett abban, hogy elérhetővé tegyen olyan alkotásokat, amelyek terjesztése semmilyen kereskedelmi céllal nem függ össze, és emellett a minőségi kultúra terjesztését, az európai értékek és kultúra cirkuláltatását segítik elő. A Cirko Film Alapítvány közhasznú, non-profit szervezet.

 

 

Az Idea Alapítvány szakértői csapata alternatív oktatási programok keretében segíti a gyerekeket, fiatalokat abban, hogy megbízható információkhoz jussanak. A kritikai gondolkodás és a médiatudatos hozzáállás elsajátításával lehetőségük nyílik a konkrét tények felismerésére, a tudatos médiafogyasztás gyakorlására. Az oktatási programok keretében felkészítik a hallgatókat az álhírek, fake news kiszűrésére. Az Idea Alapítvány programjai illeszkednek az iskolai oktatás keretrendszerébe.

2022. Düh Ügyvédi Iroda. Minden jog fenntartva.