A Düh Ügyvédi Iroda 2002-ben került megalapításra. "Boutique" ügyvédi irodaként elsődleges célunk, hogy személyre szabott, prémium szolgáltatásokat nyújtsunk magyar és külföldi cégek és magánbefektetők számára. 

A hazai jogi és adózási kérdésekre szakosodott irodaként kreatív megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára. 

A Düh Ügyvédi Iroda fontosnak tartja a személyes bizalmon alapuló közvetlen kapcsolat kialakítását Ügyfeleivel, számukra személyre szabott, szakmailag megalapozott, megbízható jogi szolgáltatásokat nyújtva.

Ügyfeleink számára kizárólagos hozzáférést biztosítunk szakmai és kapcsolati hálózatunkhoz. 

Arra törekszünk, hogy innovatív, megvalósítható, és praktikus megoldásokat nyújtsunk a jogi és az üzleti stratégiai területek kombinálásával, ily módon lehetővé téve ügyfeleink számára, hogy legyőzzék az előttük álló kihívásokat.

 

A Düh Ügyvédi Iroda alapítójaként több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezem hazai és nemzetközi vállakozások, külföldi magánbefektetők jogi és üzleti tanácsadójaként a hazai jog területén, valamint az üzleti életben.

Ügyvédként a magánbefektetőkkel és üzletemberekkel történő együttműködés során ötvözni tudom az üzleti és jogi szakma sajátosságait.

Ügyfeleimmel céltudatosan felépített, megbízható kapcsolatomnak köszönhetően gördülékeny az együttműködés a közös célok elérésének érdekében.

Magas fokú szakmai angol és német nyelvtudással rendelkezem.

 

2022. Düh Ügyvédi Iroda. Minden jog fenntartva.